CROSSFIT ÄNGELHOM

Visionen – CrossFit är till för alla.CrossFit Ängelholm hjälper människor att antingen nå sin fulla potential eller komma igång med sin träning. Träna kan man göra var som helst – hos CrossFit Ängelholm får du mer än ett träningskort i handen. Du får många nya vänner som alla drivs av att utvecklas och att nå nya mål. Du får utbildade och engagerade coacher som alltid strävar efter att du ska få dom bästa möjligheterna att utvecklas, helt efter dina egna önskemål och förutsättningar.Våra värderingar bygger på ödmjukhet och respekt. Vi har ett gemensamt intresse – träningen men också viljan att utvecklas, lära oss nya saker och hjälpa varandra på vägen.
VAD ÄR NYTT FÖR 2019?BÄTTRE FÖRUTSÄTTNINGAR


Det kommer att satsas för att skapa bättre förutsättningar för våra medlemmar både i materiella ting och rent träningsmässigt.

NYA LOKALER


Under våren 2019 flyttar vi till nya större lokaler. Anläggningen kommer att ligga på Arena området med Ishall och friidrotts arena som grannar!

UTÖKADE TRÄNINGSTIDER


Från och med 18 Juni lanserar vi det nya passersystemet, Parakey. Det innebär att du som medlem kan träna från 05:00 - 23:00 varje dag!


ÖPPETTIDER


Som medlem går du in med Parakey både vid pass eller egenträning 05-23.


Icke medlem kontaktar Anton på:0705324407 alt.anton@crossfitangelholm.se

KONTAKTA OSS


Kullavägen 73, Ängelholm


info@crossfitangelholm.se


Tel: 0705 - 32 44 07


org-nr: 556946-5908